8M - Comissió Oberta a tots els estudiants!

Convoquem una reunió oberta per a tots els estudiants el pròxim dimecres 14 de febrer a les 19 h a l'aula 1.19 de l'Edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont - Acord 5/05-23 del Ple del CEUdL

Amb l'arribada del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, volem fer més que simplement commemorar aquesta data. Volem unir-nos com a comunitat universitària per celebrar, reconèixer i impulsar el paper essencial de les dones a la nostra universitat i societat.


Per aconseguir això, us convidem a participar en la creació d'una comissió del Consell de l'Estudiantat de la Universitat en motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquesta comissió serà totalment oberta a qualsevol estudiant de la UdL i tindrà com a objectiu elaborar propostes i promoure activitats en favor de la igualtat de gènere, la consciència feminista i la participació activa com a agent de canvi.


Per a iniciar aquest procés, convoquem una reunió oberta per a tots els estudiants el pròxim dimecres 14 de febrer a les 19 h a l'aula 1.19 de l'Edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont. Serà una oportunitat per compartir idees, discutir les nostres metes i començar a formar aquesta comissió de manera col·laborativa.


La vostra participació és fonamental per assegurar que aquesta iniciativa sigui plural i efectiva. Animem tothom a unir-se, aportar les seves veus i treballar juntes cap a una universitat més inclusiva i igualitària.


Si tens interès a formar part d'aquesta comissió, però no pots assistir a la reunió, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres perquè puguem mantenir-te informat/da i incloure les teves aportacions, a l'adreça ce@udl.cat o a Instagram @ceudl


Gràcies per la teva atenció i esperem veure't a la reunió!


A continuació es mostren els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb aquest contingut:

Anterior notícia Obertura Extraordinària de Biblioteques i Sales d'Estudis en períodes d'exàmens
Següent notícia Ocupació en TEMPS REAL🔴 | Biblioteques i espais d'estudi