23A EDICIÓ 2018-2019


Facebook Instagram |

El Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida (CEUDL) s'encarrega d'organitzar la #FMUdL2019. Tradicionalment s'ha ofert a les promocions d’últim curs ocupar-se de les barres durant la festa per aconseguir recursos pel seu viatge de fi de curs, les orles de fi de grau, projectes amb sensibilització social, entre altres.

A les 11.00 h del matí s’aturaran totes les classes a tots els Campus de la UdL per donar inici a la Festa Major de l’Estudiantat del Curs 2018-2019. Es realitzaran activitats durant tota la jornada fins les 02.00 h de l’endemà.

Sense més preàmbuls, us presentem tots els detalls de la nostra festa:


Música

Seguint l'èxit de les Festes Intecampus de Cappont i de l'Agrocalçotada, la #FMUdL2019 comptarà amb un concurs de música a través de la Plataforma Jump2Músic. Grups de música i artistes de Lleida i comarques podran pujar a l'escenari i demostrar el seu talent. Per primer cop a la Festa Major de l'Estudiantat de la UDL podrem gaudir de més de 12 hores de música en directe de forma ininterrompuda. Els artistes del concurs compartiran escenari amb les actuacions de Ciniko (22.45-00.00 h), Kalos & Chusterfield (21.20-22.20 h) i Xavi Sarrià (22.00-23.30 h).


Àpats

Per facilitar poder-vos quedar pel campus durant tota la jornada, podreu adquirir tiquets de paella popular per dinar (4 EUR) i entrepans calents i freds per sopar (3’50 EUR) a les barres de la Festa Major. Tots els aliments estaran preparats per professionals de l’alimentació que vindran expressament!


Activitats

Les promocions d'estudiants que s'encarreguen de les barres amenitzaran la festa organitzant tot d'activitats durant la jornada: DESCARREGUEU-VOS AQUÍ L'HORARI D'ACTIVITATS!


Feu una ullada als comptes d'Instagram de les barres per tal d'apuntar-vos a les activitats:

  1.   BARRA PSICOLOGIA@barrapsicologiaudl

  2.   BARRA ETSEA@festesagronoms

  3.   BARRA EPS-IAESTE@iaeste.lleida

  4.   BARRA FISIO-INFE-CAFE+FISIO@antisaludl

  5.   BARRA MEDICINA@santabutifarrada

Altres:

  1. Taller de Lettering Cal·ligràfic, a càrrec d’Annel Vare Illustration, i Cal·ligrafia Xinesa a càrrec de Rocío Donés Rojas, organitzat per l’Institut de Llengües. A les 11.15 h a l’Ed. Polivalent.

  2. Punt reBICIcla on podreu aprendre a reparar la vostra bicicleta de forma gratuïta (punt informatiu + reparació). Tot el matí al Campus de Cappont.

  3. Taller SOBRE INFECCIONS DE TRANSMISSIÓ SEXUAL (STAND, SCAPE-ROOM, PHOTOCALL i JOC DE PASSAPARAULA). De 17.00 a 21.00 h a l’Ed. Polivalent.

  Les persones que participin en l’SCAPE-ROOM rebran una xapa «I ♥ Paracontar» del Sr. Postureig de Lleida. També es farà un concurs a Twitter. Feu-vos la foto al Photocol i poseu el hashtag "#NoVullITS". El guanyador o guanyadora del concurs s'endurà un pack d'expriències La Vida es bella ¡A todo gas!, valorat en 89 EUR. Entre totes les fotografies etiquetades amb el hashtag #NovullITS es farà una tria i se'n deixaran dues perquè la gent les pugui votar amb like o RT i d'aquí sortirà el guanyador!

  Aquesta activitat s’organitza pel Grup d’ITS del Departament de Salut a Lleida. S’emmarca en un estudi d’hàbits sobre relacions sexuals i ús del preservatiu. S’ha detectat un augment de la incidència d’ITS en la població de 20 a 29 anys de Lleida i a la resta de l’Estat. Per posar-hi remei, l'Associació Antisida de Lleida també tindran un estand on repartiran kits de protecció.

  4. Recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular per la rebaixa dels preus públics. Durant tota la jornada podreu trobar una paradeta amb diversos voluntaris perquè pugueu signar per la rebaixa dels preus públics universitaris, els més cars de tot l'Estat!


Recursos

Els responsables i els membres de les barres han rebut formació per part NitsQ i del Centre Dolors Piera, per fer una festa lliure d'agressions sexistes i vetllar pel consum responsable de begudes alcohòliques. Hi haurà tres PUNTS LILA ben identificats. Si algú viu una experiència desagradable, rebrà l'assessorament i suport necessari.


CONVOCATÒRIA PER A L’ASSIGNACIÓ DE LES BARRES A LES PROMOCIONS UNIVERSITÀRIES:

El Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida (CEUDL) s'encarrega d'organitzar la #FMUdL2019. Tradicionalment s'ha ofert a les promocions d’últim curs dels estudis de grau oficials i propis de la UdL i dels seus centres adscrits presents a Lleida ocupar-se de les barres durant la festa. L'objectiu és que puguin aconseguir recursos pel seu viatge de fi de curs, les orles de fi de grauprojectes amb sensibilització social, entre altres.

Per primer cop, aquest curs 2018/2019 s’ha contactat amb Gerència per fer una bona gestió de les fiances. Aquestes s’ingressaran a un compte corrent de la UdL i es destinaran únicament a cobrir els riscs de la festa. Tanmateix, s’ha previst que les barres facin una aportació per contribuir a les despeses de la FME-UdL per poder oferir millors serveis i grups de música.