25A EDICIÓ 2020-2021


El dia 6 de maig és el dia de la Festa de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida! Tal com s'estipula al calendari acadèmicles classes se suspenen a les 11.00 h del matí.

Hem dividit la jornada en dues fases:

 • Al matí es realitzaran una sèrie d'activitats en els diferents campus organitzades pels Consells de l'Estudiantat dels centres i per altres col·lectius. Es realitzaran de forma simultània i descentralitzada.
 • A la tarda podrem gaudir de tres concerts al Campus de Cappont seguint el mateix format de la Festa de benvinguda al curs 2020/2021, un èxit d'organització que va demostrar que els estudiants podem fer esdeveniments lúdícs, festius i alhora segurs!

Aquest esdeveniment compta amb el suport del Consell Social de la UdL i de la Diputació de Lleida. Les activitats dels CE dels centres poden comptar amb suport d'altres entitats (pendent de difusió).

XXSSFil de Twitter #FMUdL2021 / FestaMajorUdL a Instagram

 

Activitats de matí

Tindrem activitats organitzades pels Consells de l'Estudiantat dels centres i altres grups, totes elles lúdiques i esportives ubicades de forma descentralitzada en diferents Campus de la Universitat. Per participar-hi, caldrà fer una inscripció prèvia. Els detalls concrets de cada activitat es comunicaran per correu als grups correctament inscrits.


L'accés als emplaçaments de les activitats estarà limitat a les persones inscrites. Cada activitat té un aforament limitat que no es pot superar. S'hauran de respectar les indicacions dels organitzadors i organitzadores de cada CE de centre.


Activitats de tarda: Concerts de Festa Major!

Durant la tarda es faran 3 concerts, amb aforament limitat, asseguts i amb distàncies de seguretat tot seguint el model d'èxit ja testat a la Festa de benvinguda al curs 2020/2021. Reserva prèvia d'entrades per 2€ a través d'entradium.com. L'import es retornarà si s'acudeix al concert (termini màxim d'una setmana).

La MegaPubilla ens acompanyarà presentant els concerts de la #FMUdL2021. La vedette catalana del segle XXI, té un alter ego impensable i està disposada a fer-nos gaudir i a recordar-nos amb la seva faceta de dama catalana, coqueta i glamurosa totes les indicacions a seguir contra la COVID-19. Prepareu-vos per riure!

Instruccions:

 1. Apuntat amb el teu grup de contacte habitual de fins a 4 persones.
 2. Una reserva per a cada concert que vulguis assistir.
 3. Organitzem l'esdeveniment per a la comunitat universitària de la UdL: estudiantat, PAS i PDI i familiars!
 4. IMPORTANT: A les entrades han de constar el nom i els dos cognoms.
 5. No es poden fer anul·lacions ni devolucions. Si teniu alguna incidència, contactar a ce.festamajor@udl.cat.


Jazzwoman

17.00 a 18.15 h

Del saxo al rap, del hip hop al trap, de l’afro-trap a la salsa, de la merenga a la bachata i de valencià al castellà. Jazzwoman s’ha situat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües.


Bredda

18.45 a 20.00 h

Bredda forma part del conjunt d’artistes de Ponent. És fusió festiva, de caliu i germanor, amb una espurna reivindicativa que consoliden un missatge únic que fusiona reggae.Smoking Souls

20.30 a 21.45 h

Smoking Souls és un grup de música valencià, representants d'una generació de joves que des de petits han explorat els territoris més ocults de la música. Fins al 2020 han publicat quatre àlbums i un EP, tots amb textos en valencià.


També comptarem amb actuacions del Grup de Dansa i Circ de la Secció d'Expressió Corporal, Dansa i Circ del Club INEF Lleida i dels Bastoners del Pla de l'Aigua.Protocol: Mans, distància i mascareta!

Per poder participar en aquests esdeveniments s'hauran de complir les mesures de seguretat per evitar el risc de contagi de la COVID-19Seguint les estipulacions del PROCICAT gaudirem d’una jornada festiva i segura:

 • Aforament controlat amb reserva prèvia.
 • Caldrà seguir totes les indicacions dels membres de l'organització i la cartelleria.
 • Cada activitat del matí tindrà un protocol específic en funció de les seves característiques.
 • Als concerts, públic distribuït en grups de convivència (fins a 5 persones) a la zona exclusiva del Campus de Cappont: 2000 mts2!
 • Ús de mascareta obligatori.
 • Als concerts, accés 30 minuts abans de cada concert (Carpa Ed. Transfronterer) i sortida (direcció aparcament) esglaonada a través del recorregut prefixat.
 • Espera't a les zones marcades guardant la distància de seguretat.
 • Desinfecció de cadires i cabines WC i disponibilitat de gel hidroalcohòlic als accessos i sortida.
 • No hi haurà servei de barra i no estarà permès l'accés amb begudes alcohòliques, recipients de vidre o de plàstic de gran volum.
 • No es podrà fumar ni als accessos, al recinte ni a la zona de sortida dels esdeveniments.
 • En cas d'estar en una situació d’alerta per COVID-19 (aparició de símptomes, convivència amb positiu COVID-19 o contacte estret), cal fer aïllament preventiu. L’estudiant o PAS-PDI que es trobi en alguna de les situacions descrites com d’alerta, i que hagi estat físicament en algun dels espais de la universitat, haurà de comunicar-ho a Prevenció de Riscos Laborals UdL a través del formulari següent: http://www.prevencio.udl.cat/ca/page/comunicacio-casos/


Amb la col·laboració de