26A EDICIÓ 2021-2022


@FestesUdL | @ConsellUdL

 

No facis cues: COMPRA TIQUETS + ENTRADES NUIT ONLINE

Activitats matutines

A les 11.00 h del 28/04/22 s'aturen totes les classes i es dona inici a la Festa Major de la UdL 2021-2022! Aquest any totes les activitats es concentraran al Campus de Cappont. La majoria estaran organitzades pels Consells de l'Estudiantat dels diversos centres i per unitats de la UdL. Al matí de la #FMUdL2022 també s'ha convidat a totes les associacions de la UdL per ubicar paradetes i estands.

L'accés al Campus de Cappont durant el matí serà lliure. A la tarda caldrà disposar d'entrada per tal de quedar-se als concerts i participar en les diferents activitats i sorpreses.

CE FEPTS: Torneig de Vòlei - COMPLETA

CE FDET: "Jarana" COMPLETA

SEXTRUCK / AGRORULETA / ALTRES SORPRESES

CE EPSTorneig de Futbol COMPLETA


Activitats de les associacions de la UdL

Al matí comptarem amb estands de les associacions de la UdL:

 • Lleida Hack i, una associació creada principalment per alumnes de l'Escola Politècnica Superior per a fomentar la passió per la tecnologia.
 • Els acompanyarà IAESTE-UdL, l'Associació Internacional d'Intercanvi d'Estudiants per Experiències Tècniques a Lleida, amb dues activitats ben engrescadores per gaudir d'un matí festiu.

Les associacions podran conservar l'estand durant tota la jornada si ho desitgen.

La colla bastonera del Pla de l'Aigua actuarà el dia de la #FMUDL2022 a les 19.00 h, combinant música, tradició i cultura durant la jornada!Entra a LA SEXTRUCK!

Una caravana molt especial es planta al nostre Campus per obrir les seves portes a tota la comunitat i oferir un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes. Entrada lliure. Descobreix i gaudeix!

De les 11.00 a 15.00 h.


MONÒLEG: La sexualitat en clau d'humor i feminista

Les experiències personals de la Mattilde l'han fet arribar a la conclusió que estem poc informades sobre sexualitats, afectivitats i feminismes! És per això que ha decidit voltar pel món amb la seva caravana, La SexTruck, i així poder difondre, sense tabús ni prejudicis, el seu missatge. La Mattilde és una dona d'origen francès, ciutadana del mónSoltera per decisió pròpia, ja que ha après a gaudir d'ella mateixa. Ja s'acosta als 40 anys i gaudeix d'un cos no normatiu amb molt d'orgull. Així, amb la seva caravana, arribarà a les places dels pobles, com un àngel eròtic caigut del cel, per tal de compartir amb humor i amb tothom les singulars experiències sexuals i afectives de la seva vida. No te la pots perdre!

De les 12.00 a 13.00 h.


Barres i àpats

Disposarem de dues barres per tal que no passeu set en tot el dia a preus populars! Les barres estaran controlades per voluntaris dels Consells de l'Estudiantat de cada un dels centres de la UdL: FDET, FIF, FEPTS, FM, ETSEA, EPS i FL!

Hi haurà un punt centralitzat de venda de tiquets amb suficient personal per evitar cues i aglomeracions. Tots els ingressos seran ingressats a la UdL i aniran destinats a cobrir les despeses de l'esdeveniment. Es podrà pagar amb targeta.

Disposarem d'un col·laborador sorpresa amb un estand que oferirà menjar perquè no us faci falta marxar del campus en tot el dia!

 DUES BARRES DEL CONSELL DE L'ESTUDIANTAT
PUNT DE VENDA DE TIQUETS CENTRALITZAT
 TOTS ELS INGRESSOS ES DESTINEN A SUFRAGAR LES DESPESES DE L'ESDEVENIMENT 
 ES PODRÀ PAGAR AMB TARGETA
NO ESTARÀ PERMÈS ACCEDIR AL RECINTE AMB BEGUDES O MENJAR
 

Música: Concerts i discjòqueis

Tindrem dos escenaris funcionant de forma simultània que ens permetrà que la música no pari en tot el dia!

STROMBERS · 13.00 - 14.00 h SHOWCASE DEL NOU DISC

CULLI · 14.00 - 15.30 h

DJ BALASK & DLUXEONE · 15.30 - 18.00 h

MAIO · 18.00 - 19.00 h

DJ NAW · 19.00 - 21.00 h

MÚSICS DE CARRER TRIBUT TXARANGO · 19.30 - 21.00 h

DJ SEGA | DJ FARGAZ · 21.00 - 21.45 h

CRIT · 21.45 - 23.15 h

DJ SEGA | DJ NAW · 23.15 - 00.00 h

BUHOS · 00.00 - 01.30 h

LO PUTO CAT DJ SEGA · 01.30 - 03.00 h


Entrades

A partir de les 16.30 h serà necessari disposar d'entrada per quedar-se al Campus de Cappont. Es procedirà al buidatge del recinte i a la validació de les entrades de cada assistent. Es proporcionarà una polsera identificativa personal i intransferible. Preus populars, a partir de 2 €! L'import s'anirà incrementant progressivament.

www.entradium.com

Últimes entrades anticipades!

Artistes

 • Buhos
 • Strombers
 • Maio
 • Músic de carrer
 • Crit

Discjòqueis

 • Lo Puto Cat
 • DJ Sega
 • BALASK & DLUXEONE
 • DJ FARGAZ
 • NAW


Patrocinadors i col·laboradors