27A EDICIÓ 2022-2023@FestesUdL | @ConsellUdL 

Compra les teves entrades: Intranet FMUdL

Entrades limitades fins exhaurir aforament!

Activitats i esports

A les 11.00 h del 27/04/23 s'aturen totes les classes i es dona inici a la Festa Major de la UdL del curs 2022-2023! Aquest any totes les activitats es concentraran al Campus de Cappont. La majoria estaran organitzades pels Consells de l'Estudiantat dels diversos centres i per unitats de la UdL. Al matí de la #FMUdL2023 també s'ha convidat a totes les associacions de la UdL per ubicar paradetes i estands.

Esports: Apunta’t amb el teu equip i aconsegueix ser el millor de la UdL! Heu d’escollir un nom del grup únic i intransferible. Una inscripció per cada grup.

Gimcanya: A partir de les 11.00 h. Fes un equip amb un màxim de 6 persones i assoleix la màxima puntuació en 10 proves diferents! Limitat a 20 equips. https://ce-intranet.udl.cat/short/fm-23-gimcana/

Pingpong cerveser: A partir de les 17.00 h. Equips de 2 persones.

  • Preu: 4€ per parella. 
  • Inscripcions a través plataforma de pagamentce-intranet.udl.catAutobús Igualada — Lleida

Ja tenim resolt el transport per als estudiants del campus d'Igualada per anar i tornar de la Festa Major UdL! Reserva la teva entrada amb el paquet entrada + bus Igualada.

  • Anada a Lleida: 11.00 h - 27/04/2023
  • Tornada a Igualada: 07.00 h - 28/04/2023

Enllaç: https://ce-esdeveniments.udl.cat/event/34/

No esperis a comprar l'entrada, només disposem de 55 PLACES! Aquells estudiants que ja disposeu d'entrada i vulgueu reservar plaça al bus, poseu-vos en contacte via Instagram amb el compte @cefif_udl.


Activitats de les associacions de la UdL

La colla bastonera del Pla de l'Aigua i els Marracos de la UdL actuaran el dia de la #FMUDL2023 combinant música, tradició i cultura durant la jornada! La resta d'associacions de la universitat de Lleida han estat convidades a estar presents durant la jornada amb taules informatives i organitzant activitats.

La festa no és excusa per a comportaments masclistes

Segons els resultats de l’estudi Violència de gènere i LGBTI-fòbia a l'àmbit universitari. Anàlisi de la seva percepció entre la comunitat universitària de la Universitat de Lleida, els espais festius es perceben amb major risc de viure situacions de violència. Per aquest motiu la festa comptarà amb un punt lila amb personal del Centre Dolors Piera per coordinar la resposta institucional davant situacions de discriminació, violències sexuals o LGBTI-fòbiques. Volem una festa segura i igualitària per a tothom, consolidant una cultura de tolerància zero davant les violències en la comunitat universitària!

A part, disposem de la col·laboració del programa NITSQ de l'Ajuntament de Lleida. Ubicaran un punt informatiu a la festa per conscienciar als participants sobre el consum responsable d'alcohol i les sexualitats saludables. A més, a través d'aquest programa s'ha format al personal de les barres per tal d'actuar responsablement en tot moment i abordar qualsevol situació que pugui sorgir.


Servei de barra

Disposarem de dues barres per tal que no passeu set en tot el dia a preus populars! Les barres estaran controlades per voluntaris dels Consells de l'Estudiantat de cada un dels centres de la UdL: FDET, FIF, FEPTS, FM, ETSEA, EPS i FL!

Hi haurà un punt centralitzat de venda de tiquets amb suficient personal per evitar cues i aglomeracions. Tots els ingressos van destinats a cobrir les despeses de l'esdeveniment. Es podrà pagar amb efectiu i targeta.

DUES BARRES | PUNT DE VENDA CENTRALITZAT | INGRESSOS DESTINATS A SUFRAGAR LES DESPESES DE L'ESDEVENIMENT | ES PODRÀ PAGAR AMB TARGETA | NO ESTARÀ PERMÈS ACCEDIR AMB BEGUDES


Música: Concerts i discjòqueis

Tindrem dos escenaris funcionant de forma simultània que ens permetrà que la música no pari en tota la jornada!

Escenari Principal Escenari Secundari
Hora Actuació Hora Actuació
18.00 DJ ISMA 19.00 DJ CALAD
20.00 FIGA FLAWAS 21.00 DJ TARRO
21.30 DJ WERNER 23.30 DJ BALASK & DLUXEONE
22.15 AUXILI 01.00 DJ LAVCOR
00.00 COCO    
01.30 DJ ERIC MASS    


Entrades

A partir de les 17.00 h serà necessari disposar d'entrada per quedar-se al Campus de Cappont. Es procedirà al buidatge del recinte i a la validació de les entrades de cada assistent. Es proporcionarà una polsera identificativa personal i intransferible

https://ce-esdeveniments.udl.cat

Patrocinadors i col·laboradors