CONSELL DE L'ESTUDIANTAT

Escola Politècnica Superior

Universitat de Lleida

ACCEDIR A LA INTRANET DEL CEUdL

Visió i objectius

Introducció

L'inici de la vida universitària dóna lloc al començament d'un nou capítol en les vostres vides. La universitat es defineix com un espai de transferència de coneixement on les futures generacions es formen amb l'objectiu de desenvolupar tot el seu potencial de cara a contribuir a la societat de la millor manera possible. Però una formació acadèmica és tot el que es pot obtenir a la universitat?

Ni de molt, en la universitat podem aconseguir molt més. La universitat és totes les experiències, persones i coneixements que s'acumulen al llarg dels anys, perquè tot el que ocorre en la nostra vida és un aprenentatge a diferents nivells. La universitat us permetrà participar en moltes activitats no acadèmiques, des d'esport, fins a representació estudiantil, passant per lligues de debat, congrés, cursos, tallers i com no pot ser d'una altra manera festes (perquè sí, per molt que fem sempre queda lloc per a la festa). Totes aquestes activitats us ajudaran a desenvolupar aptituds molt necessàries per al vostre futur, moltes d'elles us permetran viatjar i conèixer gent de tots els racons de Catalunya i Espanya i conèixer com funcionen les coses en altres llocs.

Però suposem que si heu arribat fins a aquesta pàgina el que us interessa especialment és la representació estudiantil i és en aquest entorn on presa un paper especial el Consell d'Estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.


Què és el CEEPS?

Us donem la benvinguda a la web del Consell de l’Estudiantat de l'Escola Politècnica Superior (CEEPS). Aquest és l'òrgan de representació dels estudiants de la EPS. Tenim el dret a participar en la presa de totes les decisions que ens afecten a través dels nostres representants als òrgans de govern de la Universitat. El CEEPS és plural i obert a tothom.


Quina és la nostra missió?

Des de la seva fundació el CEEPS manté un ferm compromís amb el servei als estudiants de l'EPS i la seva representació en els diferents Òrgans de Govern d'aquesta, orientant la seva activitat especialment a la defensa dels interessos i drets del conjunt dels estudiants.

Per a això, el CEEPS actua amb plena autonomia en l'àmbit de les seves competències i funcions, i actua amb ple compliment dels principis de col·laboració entre els diversos consells d'estudiants de centre i del Consell d'Estudiants de la Universitat de Lleida, amb els quals pot establir plans i programes d'actuació conjunts.


Quins són els nostres valors?

Els membres que integren el CEEPS es comprometen amb la realització d'una activitat de representació apartidista, transparent, honesta i justa. Tots els nostres integrants exerceixen les seves activitats i funcions en una actitud de diàleg i respecte, tant cap a la institució a la qual pertanyen com cap a tots i cadascun dels membres que componen la comunitat universitària.


Quins són els nostres objectius?

  • Vetllar pel compliment dels drets i deures dels estudiants.
  • Potenciar la participació dels estudiants en tots els àmbits de la vida universitària.
  • Promoure que els estudiants rebin una formació acadèmica i humana de qualitat.
  • Participar en diverses associacions l'objectiu de les quals sigui la defensa dels interessos dels estudiants.

Equip de Coordinació

D'acord amb l'article 11 del Reglament del Consell de l'Estudiantat, l'Equip de Coordinació és l'òrgan de representació permanent del CEEPS. Alhora és l'òrgan col·legiat que n'assumeix la tasca directiva i de decisió política. Actualment l'Equip de Coordinació està format per:



Consulta aquí el registre històric de membres de l'òrgan.

Delegats i subdelegats

Què és un delegat?

Els delegats constitueixen la figura de representació estudiantil més pròxima a l'estudiantat. S'entén per delegat aquell estudiant elegit o designat entre els estudiants matriculats en un curs determinat en qualsevol de les titulacions oficials impartides per la Universitat de Lleida (UdL). Amb caràcter general el delegat ostenta la representació del seu curs, podent exercir la mateixa en els termes que estableix la normativa de representació estudiantil de la UdL.


Què és un subdelegat?

S'entén per subdelegat aquell estudiant que realitzés funcions de suport al delegat. En els casos d'absència o impediment temporal del delegat, assumirà temporalment les funcions d'aquest, no podent-se prolongar aquesta situació per un període superior a trenta dies, passats els quals haurà de procedir-se a l'elecció de nou delegat en els termes que estableix la normativa de representació estudiantil de la UdL


Estructura i elecció de delegats i subdelegats
Llistat de delegats i subdelegats
Reconeixement de Matèria Transversal

En cas d'haver estat delegat, subdelegat o delegat d'assignatura; pots sol·licitar el reconeixement dels crèdits de MT corresponents a través d'aquí.